BALIKESİR / EDREMİT - Şehit Kadir Altınöz Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Toplantı

Ock

4 Ocak 2024 Perşembe günü 7. ve 8. sınıf öğrenci velilerimizle okula devam durumları ve BİGEP deneme sınavı sonuçlarının değerlendirilmesine yönelik toplantı yaptık.

Toplantıda öğrencilerin ders başarılarının arttırılmasına yönelik; ders çalışma teknikleri, motivasyon önerileri, öğrenci - veli ve öğretmen sorumlulukları, okuma alışkanlıkları, uzun ve kısa süreli hedef belirleme, belirlenen hedeflere yönelik ne gibi çalışmaların yapılabileceği gibi konularda bilgi alışverişinde bulunduk. İkinci dönem yapılacak olan dneme sınavlarına yönelik daha ciddi bir şekilde çalışılması, öğrencilerin bu doğrultuda desteklenmesi ve dönem sonunda belirlenen hedeflere ulaşılması ile ilgili azami özen gösterilmesi hususunda velilerimizden destek istedik. Bütün öğrencilerimizin 2023-2024 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlaması dileğiyle toplantı sona erdirildi.

Ock

7 VE 8. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI